Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών

Υπενθυμίζουμε στα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών, ότι με το αριθ. πρωτ. 28/13-07-2021 έγγραφό μας που σας είχαμε αποστείλει ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά, η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία δεν έγινε ακόμα φέτος λόγω της πανδημίας, προγραμματίζεται και θα γίνει μόνο εφ’ όσον το επιτρέψουν τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους, με θέματα:

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

2.΄Εκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2020. Συζήτηση επ΄ αυτών – Έγκριση πεπραγμένων.

3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής οικ. έτους 2020.

4. Έκθεση, συζήτηση και έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2020.

5. Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

6. Προτάσεις.

Θα προηγηθούν οι προβλεπόμενες καταστατικά προσκλήσεις για σύγκληση ΓΣ την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, οι οποίες απαιτούν πολύ αυξημένη απαρτία και γι’ αυτό πάμε συνήθως κατευθείαν στην τρίτη πρόσκληση (Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου) στην οποία απαιτείται μειωμένη απαρτία και σας παρακαλούμε όπως συμμετέχετε.

Στο χώρο θα γίνεται και συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για αγορά ζωοτροφών (καλαμπόκι) προς τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Δήμου Γορτυνίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αίθουσα θα εισέλθουν μόνο εμβολιασμένοι για covid 19, μετά από έλεγχο της βεβαίωσης ή του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού, οι νοσήσαντες, με έλεγχο της σχετικής βεβαίωσης, και οι προσερχόμενοι με βεβαίωση από το gov.gr (όχι ιατρική) με αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών . Θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις και οι πόρτες της αίθουσας θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια ανοικτές και φυσικά όλοι θα φοράμε σωστά τη μάσκα μας.

Για το διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Καρδαράκος            Δημήτριος Μπάρλας