Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Απάντηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου για το έγγραφο...

Απάντηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου για το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών

“Με το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαιώνεται ξανά πως η ΔΕΥΑΝ λειτουργεί εις βάρος άλλων” 
Με την ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων διαπιστώνει ο αναγνώστης, αγωνία, άγνοια ή ακόμα χειρότερα στρατηγική παραπληροφόρησης. Όταν με ένα έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ήταν εξ αρχής γνωστό και στις δύο πλευρές και μάλιστα έχει τεθεί υπόψιν του δικαστηρίου ο Πρόεδρος κ.Καχριμάνης μιλάει για “δικαίωση”! Γιατί λοιπόν κ.Καχριμάνη εφόσον δικαιωθήκατε όπως αναφέρεται με το έγγραφο του Υπουργείο Εσωτερικών απευθύνεστε στην Ελληνική Δικαιοσύνη; Το έγγραφο αυτό αποτέλεσε την βάση όλων των επιχειρημάτων μας ενώπιον της δικαιοσύνης η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να αποφανθεί .Η οφειλή προς τη ΔΕΗ Α.Ε. που απορρέει από την υπ’ αριθ. 129/29-10-2020 διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου έχει εξοφληθεί!!! (Μπράβο, έπειτα από ενάμιση χρόνο, ανακάλυψαν κάποιοι την «Αμερική»!)Το επίμαχο ερώτημα είναι πως και από ποιον εξοφλήθηκε η οφειλή αυτή προς τη ΔΕΗ ΑΕ;;;;

Η ΜΟΝΗ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ κ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΔΕΥΑΑΡΜ ΚΑΙ ΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ Η ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ ΑΕ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑΝ!!Συνεχίζουν όμως οι ΔΕΥΑΑΡΜ και η ΔΕΥΑΝ να οφείλουν προς τον Δήμο Άργους-Μυκηνών ο οποίος ως εγγυητής εξόφλησε την ανωτέρω οφειλή και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ να διεκδικήσει το ποσό που πλέον του οφείλει η ΔΕΥΑΑΡΜ και η ΔΕΥΑΝ.Η ΔΕΥΑΝ και εν γένει η δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπλιέων παρελκυστικά περιμένουν να λειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός στις «πλάτες» των δημοτών του Δήμου Άργους – Μυκηνών και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον υπερβάλλοντα ζήλο και την οικονομική και ηθική συμβολή του Δήμου μας και της ΔΕΥΑΑΡΜ.

Η μοναδική στρατηγική η οποία εφαρμόζει μέχρι τώρα η ΔΕΥΑΝ είναι αυτή του κακοπληρωτή, με τις μηδενικές καταβολές της έναντι των οφειλών της.Εφόσον λοιπόν θεωρούν ότι το ζήτημα της οφειλής της ΔΕΥΑΝ προς τη ΔΕΥΑΑΡΜ επιλύθηκε από το Υπουργείο, τότε κακώς απευθύνθηκαν στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου για να κρίνει σχετικά και τους καλούμε να παραιτηθούν από τις ενέργειες που έχουν κάνει ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων οι οποίες ως τώρα έχουν όλες απορριφθεί μαζί με όλους τους ισχυρισμούς τους.Σημειωτέον ότι οι αποφάσεις που έως τώρα εκδόθηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη και δικαιώνουν τη ΔΕΥΑΡΡΜ στηρίζονται επίσης σε γνωμάτευση Καθηγητή Πανεπιστημίου Νομικής Σχολής και Εταιρείας Ορκωτών Λογιστών που θεωρούν ότι η επίδικη οφειλή ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ.   

 Οπότε η οφειλή προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών παραμένει ακόμα κι αν ο λογαριασμός της ΔΕΗ των δυο ΔΕΥΑ, πληρώθηκε απο τρίτους!