Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους

Γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους

Την Πέμπτη 24/6/2021 πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους. Τα παιδιά μας μετά από έξι χρόνια περιπλάνησης στον κόσμο της γνώσης έφτασαν στο πρώτο τους λιμάνι. Σε λίγο καιρό θα βάλουν πλώρη για πιο μεγάλα ταξίδια στον κόσμο της γνώσης και της ζωής. Θα ταξιδέψουν σε πιο πλατιές και μεγάλες θάλασσες, θα αντιμετωπίσουν πιο μεγάλα κύματα. Όμως οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες δεν τα τρομάζουν. Οι αποσκευές τους είναι ήδη γεμάτες με αγάπη, ελπίδα, πίστη, δύναμη και ξεχωριστές ικανότητες που απέκτησαν στα έξι χρόνια που κράτησε το πρώτο τους μεγάλο ταξίδι.

Εμείς, οι γονείς και οι δάσκαλοί τους βρεθήκαμε κοντά τους για να τα ξεπροβοδίσουμε και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ούριος ο άνεμος στα πανιά τους. Οι ευχές μας τα συνόδευσαν σ’ αυτή τη μοναδική και ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη με αναμνήσεις από τα έξι χρόνια που πέρασαν στο σχολείο μας.

Τα συναισθήματα πλημμύρισαν τις καρδιές όλων και η ματιά θόλωσε…Στην ακροθαλασσιά ήταν τα καράβια τους με τα λευκά πανιά έτοιμα να σαλπάρουν, η θάλασσα ήταν γαλήνια και τα αγκάλιασε στο τελευταίο παιχνίδι που έκαναν παρέα. Στην άμμο τα μπουκάλια των ναυαγών… είχαν δώρα, ευχές και εκπλήξεις. Σ

το τέλος τραγούδησαν το δικό τους τραγούδι και πέταξαν ψηλά τα καπέλα της αποφοίτησης, σβήνοντας το κεράκι στην τούρτα για τα έξι χρόνια της κοινής τους πορείας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους