Αρχική Αργολίδα Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στον 6ο Παλαμήδειο Άθλο

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στον 6ο Παλαμήδειο Άθλο [φωτογραφίες]

Για 6η χρονιά διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπλιέων, το ΔΟΠΠΑΤ και το αθλητικό σωματείο Γ.Ε. Αργολίδας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Π.Σ.Α.Τ., με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard ο μεγάλος αγώνας του «ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΥ ΑΘΛΟΥ 2021».

Η φετινή διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία είναι ένα ξεχωριστό αθλητικό δρομικό γεγονός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον μοναδικό αγώνα με την αγωνιστική ανάβαση του Κάστρου του Παλαμηδίου με τα 999 σκαλιά.

Πάνω από 1000 δρομείς έδωσαν το παρών στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, χαρίζοντας μοναδικές αθλητικές στιγμές στους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες και απόλαυσαν αυτό το ξεχωριστό θέαμα.

Η αθλητική δραστηριότητα παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ξεκίνησε με τον Μαραθώνιο και συνεχίστηκε με τα 10 χλμ, τα 5 χλμ και την ανάβαση του κάστρου.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με δυναμικό 18 ατόμων κάλυψε υγειονομικά το μεγαλύτερο μέρος των δρομικών γεγονότων με μεγάλη επιτυχία αντιμετωπίζοντας άμεσα όποιο θέμα προέκυψε διασφαλίζοντας την ασφάλεια των αθλητών.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας.