Αρχική Αργολίδα Πόσο πωλείται ο ”επίγειος παράδεισος” του Δημ. Κοντομηνά στην Αργολίδα – Κτίσματα...

Πόσο πωλείται ο ”επίγειος παράδεισος” του Δημ. Κοντομηνά στην Αργολίδα – Κτίσματα 916 τ.μ. και χιλιάδες δέντρα [φωτογραφίες]

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πουλάει το κτήμα του στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Μετόχι Αργολίδας, απέναντι από την Ύδρα, όπως αναφέρεται στο Dark Room, της αποκαλυπτικής στήλης του newmoney.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα ακίνητο επιφάνειας 1.332 στρεμμάτων, κοντά στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης – Γαλατά, που «βλέπει» στην Ύδρα, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά από την Ερμιόνη.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πουλάει το κτήμα του με πολυτελή βίλα με ιδιωτική παραλία.

Το ακίνητο είναι μπροστά στη θάλασσα και διαθέτει κτιριακό συγκρότημα, με μία πολυτελή βίλα, πάνω στην ιδιόκτητη παραλία που καλύπτει έκταση 73 τμ.

Στο κτήμα είναι φυτεμένα χιλιάδες δέντρα, ελιές, πορτοκαλιές, λεμονιές, αμπέλια και πολλά άλλα, ενώ διαθέτει μονοπάτια και είναι πλήρως περιφραγμένο.

Όπως αναφέρεται στον ενημερωτικό φάκελο που παρέχεται στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, η έκταση περιλαμβάνει τέσσερις κατοικίες, ενώ η βίλα του κτήματος έχει επιφάνεια 260 τετραγωνικών, με βοηθητικούς χώρους 86 τμ.

Η δεύτερη κατοικία έχει επιφάνεια 85 τμ., με βοηθητικούς χώρους 43 τετραγωνικών μέτρων, η τρίτη κατοικία είναι 81 τμ., με βοηθητικούς χώρους 191 τετραγωνικών και η τέταρτη κατοικία είναι 153 τμ., με 15 τμ. βοηθητικούς χώρους.

Συνολικά, όλες οι κατοικίες έχουν εμβαδόν 916 τ.μ., με κάποια από τα κτίσματα να χρησιμοποιούνται για τη διαμονή του προσωπικού και των εργατών του κτήματος.

Το κτήμα έχει τιμή πώλησης τα 30 εκατ. ευρώ, έχει απόλυτη αυτονομία, με δικές του πηγές νερού και γεωτρήσεις.