Αρχική Αργολίδα Δώρα στους ασθενείς με covid θα μοιράσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας

Δώρα στους ασθενείς με covid θα μοιράσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ Η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ με μια πράξη συμβολισμού θα βρεθεί κοντά στους νοσούντες από covid όπου θα τους μοιράσουν ευχές και δώρα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και στην νέα πραγματικότητα που βιώνουμε λόγω της πανδημίας με τον covid 19, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που νοσούν από τον κορωνοϊό και δίνουν την δική τους μάχη για να ξεπεράσουν την ασθένεια. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία της χώρας μας δίνει ένα τεράστιο αγώνα με ένα σκληρό αντίπαλο.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ Η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Ευημερίας και την κ. Ελισάβετ Γεωργίου , καθώς και με τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ και τον κ. Τότσικα, με έναν ξεχωριστό και συμβολικό τρόπο θα βρεθούν κοντά στους ασθενείς covid 19.

Σε συνεργασία με την ιατρό λοιμοξιωλόγο του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και υπεύθυνη της κλινικής covid κ. Παυλάκη, θα μοιραστούν, πάντα μέσα στο πλαίσιο των μέτρων ασφάλειας, όμορφα δώρα συμπαράστασης σε όλους τους ασθενείς κορωνοϊού. Ζωγραφιές από τους μαθητές του ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ και βιβλία και κάρτες από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ Η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.

Η δράση θα λάβει χώρα τις άμεσα επόμενες ημέρες μετά πάντα από συνεννόηση με την κ. Παυλάκη.