Αρχική Απόψεις - Σχόλια Στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου από τον Αντώνη Ντέμο

Στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου από τον Αντώνη Ντέμο

Ο Γιώργος Παπανδρέου ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ανατρέπει τους πολιτικούς συσχετισμούς, ενεργοποιεί μεγάλη μερίδα προοδευτικών πολιτών που βρίσκονταν στο πολιτικό περιθώριο ή σε άλλα κόμματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εγγυάται την ΑΥΤΟΝΟΜΗ πορεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απέναντι στην όποια δήθεν αριστερή ή δεξιά εκμετάλλευση, ούτε ΟΥΡΑ του συντηρητικού Σύριζα ούτε ΔΕΚΑΝΙΚΙ της Νέας Δημοκρατίας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με το Γιώργο Παπανδρέου αποκτά και πάλι σταθερή πολιτική σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου αποτελεί τη μόνη προοπτική ουσιαστικής ενδυνάμωσης και ολικής επαναφοράς του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ σε κυβερνητική τροχιά.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου με την ΗΓΕΤΙΚΗ του παρουσία κατοχυρώνει την ΑΛΛΑΓΗ και το νέο ξεκίνημα που έχει ανάγκη το Σοσιαλιστικό μας κίνημα.Ο Γιώργος Παπανδρέου πρέσβευε και πρεσβεύει το καινούριο,το καινοτόμο,το ανανεωτικό σε όλη την πολιτική του πορεία.Η πολιτική του «φύση» δεν παλιώνει, μένει αναλλοίωτη. Ο Γιώργος Παπανδρέου,ως πολιτικός και ως άνθρωπος δεν εφησυχάζει, αναζητά, ανατρέπει, μεταρρυθμίζει, αλλάζει,κινούμενος πάντα μέσα σε ένα σταθερό αξιακό πλαίσιο, που δεν το προδίδει,δεν το διαπραγματεύεται δεν το παραδίδει.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με το κύρος του, τις γνώσεις του και την διεθνή του ακτινοβολία είναι απαραίτητος τόσο για το χειρισμό των Εθνικών θεμάτων, όσο και για τη μετάβαση της Ελλάδας στη σύγχρονη εποχή,στις καταιγιστικές τεχνολογικές και κλιματικές αλλαγές και εξελίξεις. Είναι ο ηγέτης που βλέπει 10 χρόνια μπροστά.

Η χώρα δεν αντέχει άλλες παρενθέσεις και παιχνίδια,είτε προς τα δεξιά,είτε προς το άγνωστο.

ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: ΓΕΩΡΓΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ- ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ.