Αρχική Απόψεις - Σχόλια Σενάρια ( ; ) για τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα...

Σενάρια ( ; ) για τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα – Άφαντο χαρακτηρίζουν τον Γ. Ανδριανό

Παρ’ ότι ο Πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι οι εκλογές θα γίνουν με την λήξη της τετραετίας εν τούτοις κάποιοι δημοσιογράφοι εξ Αθηνών έχουν αρχίσει ήδη να στήνουν εκλογικό κλίμα με αναφορά και στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα.

Συγκεκριμένα, στην στήλη ”ΘΕΩΡΕΙΟ” του Σταύρου Γ. Παπαντωνίου στην έντυπη εφημερίδα της Καθημερινής που κυκλοφορεί σήμερα, ο υπογράφων εκτοξεύει βολές εμμέσως πλην σαφώς κατά του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού γράφοντας συγκεκριμένα πως το ψηφοδέλτιο του νομού ήταν αρκετά αδύναμο στις προηγούμενες εκλογές, παρ’ ότι πήρε 43,4%, μεγαλύτερο κι απ’ αυτό που πήρε το κόμμα πανελλαδικά. Επίσης, αναφέρει πως η ο κ. Ανδριανός δεν δίνει τόση σημασία στο ρόλο του (δηλ. αυτό του βουλευτή) καθώς δεν παρεμβαίνει ούτε στα media ούτε στην Βουλή χαρακτηρίζοντας τον ως άφαντο. Τέλος ο αρθρογράφος κάνει και κάποια σενάρια εκτός κι αν γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς για τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθεί το κείμενο της εφημερίδας:

Ένα από τα πιo αδύναμα ψηφοδέλτια πανελλαδικά στις τελευταίες εκλογές για τη ΝΔ ήταν στην Αργολίδα. Το αποτέλεσμα ήταν σε ένα νομό όπου η Κεντροδεξιά έχει δυνατότητες για πολύ ψηλά ποσοστά να «κρατηθεί» στο 43,4% και να εκλεγεί εύκολα ο Γιάννης Ανδριαvός, που ως παλαιότερος δεν απειλήθηκε από κανέναν. Ο βουλευτής (ωστόσο δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στον ρόλο του, καθώς δεν παρεμβαίνει ούτε στα μίντια ούτε στη Βουλή και γενικά είναι άφαντος. Το Μαξίμου θέλει να ενισχύσει τον νομό και ήδη υπάρχουν φήμες για νέες υποψηφιότητες. Η μία είναι η Βίκυ Φλέσσα, η γνωστή δημοσιογράφος, που κατάγεται από το Aργος, ενώ «παίζει» ακόμη και το όνομα του γ.γ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου με καταγωγή από το Ναύπλιο. Υπάρχει όμως και ένα πρόσωπο-έκπληξη. Η Λίνα Παπαδάκη, άλλοτε στενή συνεργάτη του Σταύρου Θεοδωράκη, με ερείσματα και στη Ν.Δ. και στην Κεντροαριστερά, είναι γέννημα θρέμμα του Τολού. Και πολλοί λένε πώς θα αποτελούσε μια καλή υποψηφιότητα για την Αργολίδα

πηγή: Έντυπη Εφημερίδα “Η Καθημερινή” σελ. 12, αρθρογράφος Σταύρος Γ. Παπαντωνίου