Αρχική Απόψεις - Σχόλια Ο Γιάννης Μπόλλας υποψήφιος στο ΣΕΓΑΣ με την Τασούλα Κελεσίδου

Ο Γιάννης Μπόλλας υποψήφιος στο ΣΕΓΑΣ με την Τασούλα Κελεσίδου

Επιβεβαιώνοντας την οικουμενική προσέγγιση αλλά και τον ενωτικό της χαρακτήρα, η Κίνηση για την «Αναγέννηση» του στίβου, που με υποψήφια πρόεδρο την Τασούλα Κελεσίδου διεκδικεί να οδηγήσει τον ΣΕΓΑΣ σε μία νέα εποχή, καλωσορίζει την υποψηφιότητα του νυν μέλους του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλλα, ο οποίος σήμερα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ τον οποίο υπηρέτησα τα προηγούμενα 15 χρόνια περίπου, με όλες μου τις δυνάμεις.

Προτίθεμαι να καταβάλλω τα μέγιστα για μια ακόμη φορά, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί νέες προοπτικές για τη Μεγαλύτερη και Ιστορικότερη Αθλητική Ομοσπονδία της χώρας. Η 15ετής εμπειρία μου ως πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου, ως πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, πιστοποιούν την γνώση, την ικανότητα αλλά κυρίως την αγάπη μου για το στίβο.

Στηρίζοντας την ομάδα των ανθρώπων της «Αναγέννησης» και στοχεύοντας όλοι μαζί, στην πραγματική Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στις επερχόμενες εκλογές.»

Γιάννης Μπόλλας

Μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ