Αρχική Απόψεις - Σχόλια Μια διαγραφή μέσω twitter που τελικά ποτέ δεν ήρθε..

Μια διαγραφή μέσω twitter που τελικά ποτέ δεν ήρθε..

Είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών έχει αποπεμφθεί από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Ιούνιο του 2018.

Μια ”διαγραφή” που ουσιαστικά έμεινε μόνο στο twitter και σε κάποιους λίγους να την αναμασούν κυρίως για προπαγάνδα.

Ουσιαστική διαγραφή ΠΟΤΕ δεν υπήρξε! Αφού ο Δημήτρης Καμπόσος από το 2019 στις Δημοτικές εκλογές στο μισό του ψηφοδέλτιο είχε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ από τότε μέχρι σήμερα διατηρεί άριστες επαφές σε προσωπικό αλλά και σε θεσμικό επίπεδο με Υπουργούς και στελέχη του κόμματος.

Ο ίδιος βρέθηκε και στο 14ο Συνέδριο όπου έγινε λόγος από αρκετούς για την παρουσία του εκεί, χωρίς όμως βέβαια να δίνει κανείς ξεκάθαρες εξηγήσεις. Μάλιστα στο σημερινό φύλλο (11/05/2022 σελ. 12) του Ελεύθερου Τύπου, δίνει απάντηση ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς, στον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας σε δελτίο τύπου (δείτε ΕΔΩ), αλλά επί της ουσίας, καμία διευκρινιστική απάντηση δεν αναφέρεται καθώς γίνεται αναφορά μόνο στην διαγραφή του.

Φοβική η Νέα Δημοκρατία έναντι του Καμπόσου ;

Μπορεί ! Τα ποσοστά που παίρνει στον Δήμο Άργους – Μυκηνών είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που παίρνει η Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρο τον Δήμο και ίσως να μην θέλουν να εναντιωθούν απέναντι του.

Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η προπαγάνδα και ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Και αν πράγματι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλουν τον Δημήτρη Καμπόσο να το καταστήσουν σαφές.

Π.Τ