Αρχική Απόψεις - Σχόλια Κων/να Ρετσινά για ΣΕΓΑΣ: Εφαρμόζονται πρακτικές που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν...

Κων/να Ρετσινά για ΣΕΓΑΣ: Εφαρμόζονται πρακτικές που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με το κύρος της μεγαλύτερης και αρχαιότερης Ομοσπονδίας

Στην πολυετή ενασχόλησή μου είτε συνδικαλιστικά είτε διοικητικά στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στον κλάδο της κοινωνικής ασφάλισης, έχω διατελέσει μέλος Δ.Σ. σημαντικών οργανισμών ή εταιρειών. Αναρωτιέμαι ως εκ τούτου, τι είναι αυτό το οποίο προκαλεί δυσκολία στις υπηρεσίες του ΣΕΓΑΣ ώστε να μην μπορούν να ανταποκριθούν και να ικανοποιήσουν το αίτημά μου, για μια απλή διευκρίνιση σχετικά με ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά την Ομοσπονδία και την λειτουργία της.

Αμέσως μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, εφαρμόζονται πρακτικές που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με το κύρος της μεγαλύτερης και αρχαιότερης Ομοσπονδίας. Καλόπιστα πάντα και με τις καλύτερες των προθέσεων, θα θεωρήσω πως αυτές οι συμπεριφορές οφείλονται στο αξίωμα «κάθε αρχή και δύσκολη». Κάποιοι όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό από τους καθ΄ύλην αρμόδιους παράγοντες, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέθεσαν να υπηρετήσουμε το συμφέρον του κλασικού αθλητισμού.

Κωνσταντίνα Ρετσινά
Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ