Αρχική Απόψεις - Σχόλια Ευχαριστήρια επιστολή στον ΟΦΚΑΘ από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας

Ευχαριστήρια επιστολή στον ΟΦΚΑΘ από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας

Διά της παρούσης, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας, για την ευγενική  αποδοχή του αιτήματός μας και την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά σας, ώστε κατά τον τετραήμερο εορτασμό του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, από 22-3-2021 έως 25-3-2021, συμβάλατε καθοριστικά, ώστε να πραγματοποιηθεί το προσκύνημα, των πιστών με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού !

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας, το εθελοντικό και ανιδιοτελή έργο σας και την προσφορά σας στους συμπολίτες μας, όποτε αυτό είναι αναγκαίο, και ειδικότερα κατά την περίοδο αυτή που διανύουμε, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε, να συνεχίσετε να δίνετε χαρά και αγάπη σε όσα άτομα την έχουν ανάγκη.

Άλλωστε, αυτό το αποδεικνύετε, κάθε Κυριακή, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας, στο Συσσίτιο της Αγάπης της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Ευελπιστώντας, να σας έχουμε και μελλοντικά στο πλευρό μας, ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την πολύτιμη ενίσχυση και ευχόμαστε εγκάρδια καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Πρόεδρος
π. Ελευθέριος Μίχος