Αρχική Απόψεις - Σχόλια Για αντιδημοκρατικές πρακτικές κατηγορεί η κ. Νικολάκου τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου,...

Για αντιδημοκρατικές πρακτικές κατηγορεί η κ. Νικολάκου τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τι απαντά ο κ. Σκάντζος

Για αντιδημοκρατικές πρακτικές καταγγέλλει η Περιφερειακή Σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σκάντζο Μανώλη.

Όπως δηλώνει η ίδια σε ανάρτηση της στα social media ο κ. Σκάντζος απαγορεύει να προσέρχονται οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Κεντρικού κτιρίου της Περιφέρεια πάνω από 7 άτομα γιατί όπως ισχυρίζεται το απαγορεύει ο νόμος, κάτι που όπως τονίζει το η κ. Νικολάκου δεν είναι αληθές !

Μάλιστα, η ίδια μέμφεται τον κ. Πρόεδρο με μια φωτογραφία από χθεσινή σύσκεψη που δείχνει τουλάχιστον 13 άτομα παρόντα στον ίδιο χώρο.

Εμείς αναζητήσαμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την λειτουργία των οργάνων τοπικής αυτοδιοίκησης (που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ) και δεν αναφέρει πουθενά για αριθμητικό περιορισμό των παρευρισκομένων στις συνεδριάσεις.

Τέλος το Argolida24 ήρθε σε επαφή με τον κ. Σκάντζο ο οποίος μας είπε ότι η φωτογραφία αυτή ανήκει στην επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Τσακίρη που έγινε εχθές στις 12/03 και ότι ο αριθμός των παρευρισκομένων στα Συμβούλια δεν είναι ποτέ παραπάνω από επτά (7).

Η ανάρτηση της κ. Νικολάκου