Αρχική Απόψεις - Σχόλια Ανδρέας Πουλάς: Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μεγάρων

Ανδρέας Πουλάς: Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μεγάρων

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επισκέφτηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον βουλευτή του Ν. Αργολίδας και Υπεύθυνο του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας, Ανδρέα Πουλά, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Μιχάλη Κατρίνη και μέλη της δημοτικής οργάνωσης και της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Ως βασικότερο πρόβλημα επισημάνθηκε η μεγάλη έλλειψη σε γενικούς γιατρούς, καθώς αυτή τη στιγμή υπηρετούν μόλις 3, με αποτέλεσμα οι εφημερίες να καλύπτονται με πολύ μεγάλη δυσκολία.  Επιπλέον, ελλείψεις υπάρχουν και σε νοσηλευτικό προσωπικό γεγονός που δυσχέραίνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας τη στιγμή μαλιστά που σε αυτό λειτουργούν ταυτόχρονα και 2 εμβολιαστικές γραμμές κατά του κορονοϊού.

Θα πρέπει επισημανθεί ότι το Κέντρο Υγείας Μεγάρων παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε περίπου 60.000 πολίτες, με τον πληθυσμό να αυξάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίστουν όλες οι ελλείψεις και τα προβλήματα του, προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.