Αρχική Απόψεις - Σχόλια Ευχαριστήρια επιστολή του Γραμματέα της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα

Ευχαριστήρια επιστολή του Γραμματέα της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα σχετικά με την συμμετοχή του κόσμου στην διαδικτυακή εκδήλωση που έγινε εχθές με βασικούς ομιλητές τον Πάρι Κουκουλόπουλο για την Κωνσταντίνο Γάτσιο. Το κύρια θέματα της συζήτησης ήταν το Ταμείο Ανάκαμψης, η πανδημία ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αξιότιμοι εκπρόσωποι των Κοινωνικών & Θεσμικών Φορέων
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή αλλά και την πολύ ουσιαστική παρέμβασή σας, στην θεματική ενημέρωση – συζήτηση που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 30-3-21 από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με βασικούς ομιλητές τον πρ. υπουργό ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΙ & τον πρ. πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. ΓΑΤΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ, με αντικείμενο την αξιοποίηση από την χώρα μας, των πόρων του «ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» της Ε.Ε.

Οι σκέψεις και προτάσεις, όλων των συμμετεχόντων κοινωνικών θεσμικών φορέων, έχουν καταγραφεί με προοπτική προκειμένου να ταξινομηθούν και να προωθηθούν ως προσδοκίες των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων της Αργολίδας.

Ο Γραμματέας της Ν. Ε. Αργολίδας
Κουτσογιάννης Ζ. Λεωνίδας
Οικονομολόγος Μελετητής