Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Σιδέρης: Πιέστηκαν σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου για να υπογράψουν την ανακοίνωση εναντίον...

Σιδέρης: Πιέστηκαν σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου για να υπογράψουν την ανακοίνωση εναντίον μου

Νέα ανακοίνωση από τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Σιδέρη…

“Δεύτερη ανακοίνωση εναντίον μου, από την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» μέσα σε λίγες ώρες. Και ο σοφός λαός μας λέει σε τέτοιες περιπτώσεις, «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Το ήθος μου και η πολιτική μου σταδιοδρομία είναι γνωστά στους Αργολιδείς.  

Η λασπολογία, οι φωνασκίες, τα κουτσομπολιά και οι ύβρεις δεν βοηθούν  στον  γόνιμο πολιτικό διάλογο. Και ο κόσμος έχει ανάγκη για λύσεις σε υπαρκτά καθημερινά προβλήματα. Μην γελοιοποιείτε λοιπόν, το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά ποδάρια, γιατί κριτής είναι ο λαός και τα αποτελέσματα της κάλπης. 

Η έδρα μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο κερδήθηκε καθαρά με προσωπικό αγώνα. Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» κέρδισε με την υποψηφιότητά μου και όχι το αντίστροφο. Είμαι σίγουρος πως το γνωρίζετε. Καταλαβαίνω και γνωρίζω τις πιέσεις που δέχτηκαν μερικοί συνάδελφοί από την πρώην παράταξή μου, για να υπογράψουν την δεύτερη επαίσχυντη ανακοίνωση. Παρ όλα αυτά όμως, σας εύχομαι ξανά ότι καλύτερο για την παράταξή σας, να κατάφερε να βρείτε τον δρόμο σας, και συνιστώ ηρεμία.

Βασίλειος  Γ. Σιδέρης
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Αργολίδας