Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Νίκας για Σπυριδάκου: Δεν με απασχολεί καν η ανεξαρτητοποίηση – Εγώ εκφράζω...

Νίκας για Σπυριδάκου: Δεν με απασχολεί καν η ανεξαρτητοποίηση – Εγώ εκφράζω την αγάπη μου [video]

Για την ανεξαρτητοποίηση της περιφερειακής συμβούλου Μαργαρίτας Σπυριδάκου ρωτήθηκε και απάντησε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Η κυριά Σπυριδάκου είχε εκλεγεί στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα και λίγο καιρό πριν παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, ενώ χθες ανεξαρτητοποιήθηκε, αποχωρώντας από την παράταξη του Περιφερειάρχη.

Ο κ. Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε αρχικά … «Την είχα ορίσει έμμισθη δική μου συνεργάτιδα και παραιτήθηκε. Έκανα ακαριαία την παραίτησή της αποδεκτή. Όπως θα κάνω αποδεκτή την οποιαδήποτε παραίτηση συμβούλου μου και δεν έκανα καμία δήλωση.

Στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και θεωρώ ότι είναι μια ενέργεια που θα βαρύνει θετικά ή αρνητικά την ίδια.

Δεν με απασχολεί καν ούτε η συγκεκριμένη παραίτηση, ούτε η ανεξαρτητοποίησή της. Το τρένο πορεύεται, ο αγώνας που κάνουμε είναι για τους πολίτες.

Ο Περιφερειάρχης δίνει τον τόνο και έχει την απόλυτη ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ακολουθεί διαφορετικό δρόμο, ας πάει στο δρόμο του. Εγώ του εκφράζω την αγάπη μου. Είμαι προσεκτικός, δεν εκφράζω καμία εχθρότητα σε κανέναν.

Δεν θα ακολουθήσω την τακτική της επιθετικότητας.»

πηγή: kalimera-arkadia.gr