Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης: Προτεραιότητα μας η οικονομική ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων και η...

Ι. Μαντζούνης: Προτεραιότητα μας η οικονομική ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων και η κατασκευή σύγχρονων και λειτουργικών αθλητικών χώρων

Η επανέναρξη της λειτουργίας των αναπτυξιακών ακαδημιών των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, η οποία είχε ανασταλεί λόγω πανδημίας, φέρνει στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές αυτής της αποφασιστικής παραμέτρου, πάνω στην οποία στηρίζεται και οικοδομείται όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Διαπιστώνω μετά χαράς ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η οργάνωση των συλλόγων, το τεράστιο ενδιαφέρον και η προσφορά των γονέων, όπως και το ταλέντο των παιδιών είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και μας κάνει όλους αισιόδοξους ότι θα συνεχιστεί η παράδοση των μεγάλων επιτυχιών των συλλόγων και των αθλητών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μελετά και προγραμματίζει προσεκτικά τις μεθόδους και τις πρακτικές για την ουσιαστική ενίσχυση του Μαζικού και του Αγωνιστικού Αθλητισμού σε όλες τις μορφές και σε όλα τα επίπεδα. Η οικονομική ενίσχυση των συλλόγων και η κατασκευή σύγχρονων και λειτουργικών αθλητικών χώρων είναι στις προτεραιότητές μας. Είναι για μας η μεγάλη υποχρέωση που έχουμε απέναντι σε εκείνους που μοχθούν και αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό τον ελληνικό αθλητισμό.

Ιωάννης Μαντζούνης 
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού 
Περιφέρειας Πελοποννήσου