Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Αυτοκινητόδρομος Μορέας: Άσκοπη ταλαιπωρία εξαιτίας κακής σήμανσης

Αυτοκινητόδρομος Μορέας: Άσκοπη ταλαιπωρία εξαιτίας κακής σήμανσης

Αυτοκινητόδρομος Μορέας: Άσκοπη ταλαιπωρία εξαιτίας κακής σήμανσης. Προβλήματα στη σήμανση του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολη-Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην έξοδο προς Σπάρτης (τμήμα Λεύκτρου – Σπάρτης) καταγράφει το Επιμελητήριο Λακωνίας, κατόπιν παραπόνων που δέχεται από επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες της Λακωνίας.

Μετά από σωρεία μαρτυριών για ανεπαρκή ή δυσδιάκριτη σήμανση που προκαλεί ταλαιπωρία σε οδηγούς που «χάνουν» την έξοδο, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Ιωάννης Παναρίτης επισημαίνει το ζήτημα στην εταιρεία Μορέας ΑΕ.

Σε επιστολή του, την οποία κοινοποιεί στον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κ. Καραμανλή, στους βουλευτές Λακωνίας αλλά και στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο κ. Παναρίτης καταθέτει τα προβλήματα ως εξής:

«Σύμφωνα με μαρτυρίες τόσο των μελών μας όσο και τουριστών που επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία, η σήμανση δεν είναι επαρκής με συνέπεια τα διερχόμενα αυτοκίνητα να προσπερνούν την έξοδο προς Σπάρτη και να κατευθύνονται προς Καλαμάτα και να ταλαιπωρούνται, χάνοντας και χρόνο στην ανεύρεση του τρόπου επιστροφής.

Το θέμα είναι σημαντικό ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο όταν πληθώρα τουριστών επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία.

Παρακαλούμε θερμά όπως επανασχεδιάσετε τη σήμανση στο εν λόγω σημείο προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα καθυστέρησης και ταλαιπωρίας των διερχομένων αυτοκινήτων με προορισμό τη Λακωνία.»