Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Αντώνης Λυμπέρης: Ζητείται επειγόντως «τσίπα»

Αντώνης Λυμπέρης: Ζητείται επειγόντως «τσίπα»

Περιπτώσεις σαν αυτές που ζούμε με επίκεντρο την Αργολίδα απογοητεύουν ακόμη και τους πιο καλοπροαίρετους πολίτες σχετικά με τα ζητούμενα και τις φιλοδοξίες κάποιων αιρετών.

Με φόντο το μεγάλο έργο σε πολλούς τομείς, που η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη άφησε ως παρακαταθήκη στην Αργολίδα , εξελίσσεται μία άτυπη μάχη και μία ανοίκεια προσπάθεια οικειοποίησης της συλλογικής δουλειάς των αιρετών της παράταξης Τατούλη την περίοδο 2014-2019.

Μία πτυχή των έργων, αφορούσε τον αθλητισμό.

Εκεί παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου, από αποπεμφθέντες της παράταξης μας και εκπροσώπους της νυν Περιφερειακής Αρχής, όπου «σφάζονται» κυριολεκτικά στα πόδια του Παναγιώτη Νίκα, που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού πέτυχε το στόχο του εξευτελισμού των εχόντων «χαλαρές» αντιστάσεις σε ταξίματα και σε υποσχέσεις.

Έχοντας αποδυναμώσει τους αφελείς από αξιοπρέπεια και πολιτικό ανάστημα, τώρα αφήνει ελεύθερη την αρένα, όπου ως άλλοι μονομάχοι ξεκίνησαν τον αγώνα οι αντίπαλοι. Αυτό όμως είναι ένα γεγονός, που υποτιμά την Αργολίδα και τους Αργολιδείς, διότι έγινε ολοφάνερος ο σκοπός των πρωταγωνιστών. Δηλαδή οι θέσεις και τα αξιώματα και όχι η δουλειά για τον τόπο.

Επειδή η λαϊκή παροιμία «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, να υπενθυμίσω πως μέχρι σήμερα ο κ.Νίκας και οι σύμβουλοι του, παλεύουν με μεγάλες καθυστερήσεις μάλιστα, να προχωρήσουν τα έργα που άφησε μελετητικά έτοιμα και τα περισσότερα δημοπρατημένα, η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αργολίδας.

Νέο έργο, που να έχει οραματιστεί και προγραμματίσει για την Αργολίδα αυτά τα δύο χρόνια θητείας του, ο κ.Νίκας μέχρι τώρα δεν έχουμε δει.

Τώρα τα όσα ζήσαμε την περίοδο Covid-19 με την προμήθεια rapid tests, για τα οποία μάλιστα δεχόταν και ευχαριστήρια ο κ. Περιφερειάρχης, ενώ αυτή ήταν η κεντρική οδηγία του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη, προς όλες τις Περιφέρειες της Χώρας, τα αφήνω στην κρίση των Αργολιδέων.

Από την πλευρά της Παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», ενημερώνουμε τους πολίτες, πως δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες ασχήμιες με φόντο θέσεις και αξιώματα και θα είμαστε απόλυτα δίπλα στην κοινωνία με ανιδιοτέλεια και σοβαρότητα, διότι με όσα βλέπουμε και ακούμε, έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Αντώνης Λυμπέρης

Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αργολίδας