Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Στο Ναύπλιο ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

Στο Ναύπλιο ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης [φωτογραφίες]

Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα 25/05 ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για να παρακολουθήσει την πορεία του έργου αναφορικά με το κτήριο του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Παπά Λευτέρης

Επισήμανε ότι η πορεία του έργου προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς συνεχίζοντας έτσι να δυσκολεύει το έργο των εθελοντών. Παράλληλα αναφέρθηκε στην αδιαφορία του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με του Μυκηναϊκούς Τάφους όπου και εκεί το έργο έχει μείνει στάσιμο και δεν προχωράει με σκοπό την ανάδειξη τους.  Τέλος ο παπά Λευτέρης επισήμανε την προσφορά του κ. Τατούλη στο να πάρει «σάρκα και οστά» το κτήριο του συσσιτίου ενώ ευχαρίστησε και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο όπου  και αυτός ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και συμμέτοχος στον αγώνα του.

Πέτρος Τατούλης

Την ανησυχία του εξέφρασε ο Πέτρος Τατούλης για την πορεία του έργου καθώς όπως και ο ίδιος τόνισε, παρατηρεί μια κωλυσιεργία ανεξήγητη, καθώς τα χρήματα για το έργο έχουν εξασφαλιστεί.  Τέλος ανέφερε και την αναγκαιότητα για την επίσπευση των διαδικασιών από πλευράς της Αρχαιολογίας για να ολοκληρωθεί και ανάδειξη των μυκηναϊκών τάφων.

Στην επίσκεψη παρέστησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Αντώνης Λυμπέρης καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μεσσηνίας Ντίνα Νικολάκου.